Tradičný Štefánsky amatérsky hokejový turnaj

Dňa 26.12.2022 sa v kežmarskej aréne za účasti 5-tich mužstiev odohral amatérsky hokejový turnaj.
Na turnaji bolo vidieť veľa dobrých bývalých hokejistov, ale aj čistých hokejových amatérov ,ktorí svojou bojovnosťou vytvárali krásne akcie,nahrávali spoluhráčom do vyložených šancí ,alebo sami si vytvorili pekné športové akcie.Tento turnaj sa koná už tradične ,každý rok,väčšinou na turnaji sa stretávajú rovnaké mužstvá aj keď tohto roku boli na turnaji až 3 nováčikovské tímy ,ktoré hrali na kežmarskom turnaji po prvý-krát.
Išlo o veľmi vyrovnaný turnaj,kde o postavení tímov v tabuľke rozhodoval väčšinou vždy 1bod a na konečnú tabuľku sa čakalo až do posledného zápasu.
Každé mužstvo odohralo 4 zápasy proti svojim súperom.Sme radi,že sme sa všetci stretli,porozprávali,zasmiali sa a zašportovali si aj v tento sviatočný deň.
tabuľka tímov:
1.Black Team
2.Malý Slávkov
3.Neutral
4.ŠJC
5.Hranovnica
Poďakovanie patrí všetkým zúčastneným hráčom,všetkým dobrým ľudom,ktorí pomohli pri organizovaní turnaja a veciach doležitých bez ktorých by sa turnaj nezorganizoval.
Ďakujeme samozrejme mestu Kežmarok,Kežmarok európske mesto športu 2022, ďakujeme pekárni B-MAX ,a ďakujeme aj rozhodcovi Jurkovi Olekšákovi,poďakovanie patrí aj našej Janke a Zuzke ,že nám pripravovali občerstvenie a spríjemnili turnaj humorom.